Malines Group | MERCIER HANDELSPANDEN | 5591870

Contacteer ons projectgrond verkopen
Volledig beschikbaar
nog 2 units beschikbaar

MERCIER HANDELSPANDEN

vanaf € 664.200

MERCIER HANDELSPANDEN

Welkom in Mercier, een ongeëvenaard renovatieproject met ongeziene grandeur in hartje Mechelen!

Mercier biedt een uniek kader in een historisch neoclassicistisch gebouw in de bruisende stad Mechelen, aan het Kardinaal Mercierplein. Bij de bouw ervan in 1839 werden er maar liefst vijf herenhuizen in gerealiseerd. Vandaag worden ze omgevormd naar 8 luxe-appartementen, 2 penthouses en 2 commerciële ruimtes met aanpalende orangerie.

De 2 commerciële ruimtes betreden we via een aparte inkomhal via het Kardinaal Mercierplein. Deze ruimtes genieten een oppervlakte van 246m² en 300m² en kunnen zowel in één geheel als apart aangekocht worden, in functie van behoefte. De ruimtes worden bovendien casco opgeleverd waardoor de inrichting en afwerking volledig op uw wensen en noden afgestemd kan worden.

Onze commerciële ruimtes bieden de perfecte locatie voor jouw bedrijf, met zowel het treinstation als het bruisende stadscentrum binnen handbereik. Parkeren kan gemakkelijk in de naastgelegen parking (Q-park Bruul). Ondergronds is tevens voldoende stockage voorzien.

De verkoop is volledig onder toepassing van het registratiestelsel.

Oplevering voorzien in najaar 2025.

Mercier is one-of-a-kind! Handel drijven en service bieden in een klassevol handelspand in een historisch gebouw op deze unieke locatie is een kans die je zelden krijgt! Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in en kom Mercier ontdekken!
Lees meer

Beschikbaarheid en prijzen

0% verkocht
Nog 2 units beschikbaar
blocks Blokken
list Lijst
UNIT type oppervlakte slaapkamers terras tuin info
MERCIER HANDELSPAND C.02 Commercieel 300 m² - - - € 810.000 Meer Info pijl
MERCIER HANDELSPAND C.01 Commercieel 246 m² - - - € 664.200 Meer Info pijl

Stand van zaken

Werken starten kortelings
22/10/2023

Werken starten kortelings

22/10/2023

In februari 2024 gaat men van start met de inpandige sloopwerken van het huidige Mercier gebouw. De residentie zal een ware transformatie ondergaan, weliswaar met behoud van tal van authentieke elementen. De oplevering van deze Mechelse parel is najaar 2025 voorzien.

Mechelen centrum

Ontdek de regio:
Mechelen centrum

Welkom in Mechelen, een bruisende stad met een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap. Wonen in Mechelen biedt een perfecte balans tussen rust en dynamiek, met prachtige architectuur, groene parken en gezellige straatjes. Geniet van de voordelen van een compacte stad waar

Ga naar de regio
/uploads/Contact/Joelle.jpg

Contacteer ons

Wenst u meer informatie?

Ik wil meer informatie