Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Ruwbouwwerken volop lopende
7 appartementen

Mart garden appartementen

57% verkocht
Maak kennis met Residentie Mart Garden, een modern en ecologisch project in een rustige en groene omgeving te Rijmenam. Residentie Mart Garden bestaat uit een mix van 13 moderne woningen en appartementen, opgetrokken rondom rond een gemeenschappelijk binnenplein. Elk appartement beschikt over een lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, 1, 2 tot 3 slaapkamers en een privatieve buitenruimte. Alle units in dit woonproject zijn zeer energiezuinig en voldoen aan het BEN 30-label. Ze verbruiken aldus weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt deels uit groene energiebronnen gehaald. Bovendien bent u hierdoor als eigenaar gedurende 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing. Het binnenplein wordt een ware groene oase. In de tuin achteraan wordt een grasveld voorzien alsook een petanquebaan aangelegd. Naast de gemeenschappelijke buitenruimte voorziet Mart Garden ook een algemene gemeenschapsruimte met keuken en een slaapvertrek voor bezoek. Daarnaast wordt er een gemeenschappelijke wasplaats ingericht. Er worden ook tal van ontspanningsvoorzieningen voorzien zoals een moderne infraroodcabine die plaats biedt voor meerdere personen en een jacuzzi in de mooi aangelegde tuinzone. Ook inzake mobiliteit biedt de residentie heel wat mogelijkheden! Voldoende fietsenstallingen met stroomvoorziening zijn aanwezig op het domein in overdekte delen. Per woonst is er ook een extra berging en parking voorzien dewelke aangekocht kan worden. Deze zijn tevens voorzien van stroomvoorziening met een stopcontact. Een laadpaal kan extra op verzoek. Daarnaast worden er 2 deelwagens voorzien. Het inkompaviljoen is voorzien van een e-locker/deliverybox en een brievenbussengeheel en een vuilnislokaal. De ligging van de residentie en de combinatie van moderne, energiezuinige ingerichte privatieven in combinatie met de voordelen van de extra gemeenschappelijke ruimtes, maken van residentie Mart Garden een slimme en duurzame investering! Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)! De bouw van deze knappe residentie is reeds volop lopende, oplevering is voorzien in 2023. BETALING PAS BIJ OPLEVERING!! Benieuwd welk appartement best bij u past? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in.
Lees meer

Fotogalerij

Video

staat MART GARDEN APPARTEMENTEN
Ruwbouwwerken volop lopende
Nog 3 te koop

Stand der werken

Residentie Mart Garden krijgt reeds mooi vorm! De bouwwerken werden al opgestart vóór de verkoop waardoor de ruwbouw heden reeds volledig opgetrokken is en de dakwerken volop lopende zijn. Ook de gevelsteen wordt momenteel geplaatst aan de achterzijde van het gebouw, waardoor het project nu echt mooi vorm krijgt. Hierna zullen de ramen geplaatst worden. De oplevering van dit moderne project is voorzien voor september 2023. 

Architect

Uit een gedeelde passie voor architectuur van David Driesen en Tom Verschueren ontstond dmvA architecten, ‘door middel van Architectuur’. Een nobel doel om met architectuur een kritisch antwoord te bieden op sociaal, economisch en maatschappelijk vlak. Dat leidt niet tot een manifest van regels om tot een architectuur te komen maar veruitwendigt zich in een ‘doe’ architectuur. Een onderzoeksplatform naar vorm, materiaal, duurzaamheid… Een architectuur die steeds vertrekt vanuit zijn vraagstelling, context en budget. Het werk van dmvA kan worden gekarakteriseerd als een expressieve, zorgvuldige architectuur die maximalisme bereikt door middel van minimalisme, gepaard met een bijzondere aandacht voor verfijnde details en materialiteit. In de bewering ‘stijlloos’ te werken wordt in feite het gehele gamma van stijl toegeëigend. Deze houding elimineert alle conformiteitsbeperkingen en stelt tegelijkertijd het principe dat tijdloze architectuur niet bestaat. dmvA zet sterk in op ontwerpprocessen, steeds op zoek naar de architecturale meerwaarde in de ontwerpen die ze vooropstelt.

architect MART GARDEN APPARTEMENTEN
locatie MART GARDEN APPARTEMENTEN

In de buurt

Waarom Bonheiden zo aangenaam is om te wonen

Bonheiden nodigt uit tot wandelen maar ook zeker tot wonen. Waarom? Dat ontdekt u hier.

 


Ontdek deze regio
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak