Wat onze klanten zeggen

Lees reviews

Wat onze klanten zeggen

Tevreden klanten

Ontdek onze mooie verhalen!

Wij maken van uw vastgoed een mooi verhaal. Geen loze woorden, wel het streefdoel van onze medewerkers. 

Ontdek hier wat onze klanten over ons te zeggen hebben, en wij hopen ook u spoedig te mogen verwelkomen op deze pagina!

Contacteer ons Zorgeloos verkopen
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Zeer tevreden over service van Malines. Tijdens de onderhandelingen en afhandeling van zowel aan- als verkoop met verschillende medewerkers in contact gekomen en steeds een prima gevoel aan overgehouden. Afspraken worden correct nagekomen. Wij hebben Malines reeds aangeprezen bij vrienden en kennissen en zullen in de toekomst zeker nog met ze samenwerken .

GISELE DIELS
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Prima service en ervaring. Een echte aanrader!

Stien Driesen
star star star star star
14-06-2020, Malines Group
supergemotiveerde vrouwen die weten wat ze doen. Eerlijk, no nonsense, professioneel. we ko hten via hen ons Appartement en verhuren via hen. super!
star star star star
25-03-2020, Malines Group
ik ben superblij dankzij Malines Group,en Katrien is mijn droom gelukt ze zijn heel goed,ze werken eerlijk en ze maken mensen gelukkig
bedankt voor ๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค—
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Vriendelijke mensen ( Dario) ๐Ÿ‘

Lucia Faustino
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Blaasveld
Tof om met jullie te werken , altijd klaar om op iedere vraag een antwoord te geven . Nogmaals bedankt voor de verkoop van onze woning en de aankoop van het appartement .

Louis De Bondt
star star star star star
11-09-2019, Malines Group
Wij zijn heel tevreden over de uitstekende service! ๐Ÿ‘ Katrien heeft ons heel goed begeleid naar het vinden van een geschikte huurder voor ons appartement in Vilvoorde. Wij konden steeds terecht bij haar met als onze vragen. Het was een hele aangename en professionele samenwerking. Wij doen zeker nog beroep op hun kantoor in de toekomst! Een echte aanrader! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘๐Ÿ˜Š
Marleen en Didier
star star star star
11-06-2020, Malines Group
Heel vlotte mensen die je met raad en daad bijstaan , ik heb zeker geen spijt dat ik mijn woning door hen heb laten verkopen , ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ik ben zeeeeeer tevreden , en de verkoop is heel vlot verlopen .
Ik raad Malines groep zeker aan iedereen aan om als tussenpersoon te nemen

Een tevreden klant
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Professioneel advies en een zeer correcte afhandeling.

Gert Peeters
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Fantastische service voor verkoop. Hier staat de klant nog echt centraal! Dikke pluim voor gans het team. Ik raad Malines Group echt aan!

Residentie Village
star star star star star
20-06-2019, Malines Group
Persoonlijke aanpak, correcte afhandeling.... Malines Group staat voor kwaliteit! Een aanrader bij de zoektocht naar of verkoop van je woning! Geschreven door een tevreden klant๐Ÿ‘Œ
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Zonder afspraak, na een kleine wachttijd toch geholpen.

guido van welden
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Vriendelijk personeel en vooral heel behulpzaam. Geen vraag was teveel. Jullie zijn top !

Jill Margriet
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Professioneel advies en prima service

Sam Verellen
star star star star star
26-09-2019, Malines Group
Voor ons een huis waar onze kinderen opgroeide, waar ze leerden stappen, vallen, en weer opstaan. Een huis waar, voor ons, zoveel mooie herinneringen schuil houden. Uiteindelijk wilde we iets ruimer gaan wonen waardoor we onze thuis moesten verkopen. Malines group heeft die taak heel goed op zich genomen. Hun sterke en doordachte aanpak heeft ervoor gezorgd dat onze woning meteen verkocht was! Een hele ontlading en toch ook wat traantjes. Wij kunnen met een gerust gemoed verhuizen en aan een nieuw mooi hoofdstuk beginnen. Vandaar een welgemeende dankuwel Rita, Anne en Evelien !
Groetjes Brahim & Tessa
star star star star
28-10-2019, Malines Group
Super vlotte samenwerking! Heel tevreden over de aanpak!
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Wij kunnen Malines Group alleen maar aanbevelen! Geen gladde verkooppraatjes maar wel duidelijke, volledige en eerlijke informatie.
Tevens het feit dat we steeds snel antwoord kregen op al onze vragen hebben we als zeer aangenaam ervaren.

Andreas, bedankt voor de begeleiding in de aankoop van ons appartement!!

Dirk Vanuytrecht
star star star star star
02-08-2020, Malines Group
Wij kochten een huis via Malines Group en zijn zeer tevreden van de samenwerking. Vanaf de rondleiding hadden we meteen een goed gevoel en ook na de aankoop werd ons alles duidelijk en tijdig uitgelegd en opgestuurd. Een aanrader dus! Nogmaals heel erg bedankt! Sofie & Ruben
star star star star
13-01-2021, Malines Group Blaasveld
Een aanrader voor iedereen die zonder zorgen zen vastgoed wil verkopen. Zeer leuke ervaring om met Rita deze weg af te leggen.
Men zegge het voort
๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘Œ toppers

Nadine Verbeken
star star star star star
31-01-2020, Malines Group
Prachtige stage-ervaring gehad, zeer interessante sector met veel variatie en veel geleerd. Bedankt voor deze kans!
star star star star
17-07-2020, Malines Group
Snelle en goeie service! Zeer tevreden!
star star star star
13-01-2021, Malines Group Blaasveld
Super team dat ons zowel goed heeft geholpen bij de verkoop als bij te kopen!

katrien baetens
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Zelden zulk een groep sympathieke medewerkers tegengekomen, heel vriendelijk , correct en ze zijn er echt om jou te helpen. Hier is de klant nog echt koning !

Stef Boey
star star star star star
27-04-2020, Malines Group
bedankt voor de snelle en zeer vriendelijke service :) ๐Ÿ˜Š๐Ÿคฉ
jullie doen dat super
star star star star
29-08-2019, Malines Group
Ik beveel Malines Group zeker aan. Alles loopt super vlot, steeds met een glimlach en ze staan altijd voor je klaar. Net een appartement gehuurd via Malines group en ik ben super blij! Extra dank aan Katrien!! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘
star star star star
23-09-2020, Malines Group
Al een tijdje opzoek naar een starterswoning, dankzij Malines group kwam mijn droom uit! Mijn eerste woning. Een avontuur ingestapt waar ik weinig of niets van kende. Ik werd op een zeer professionele en vriendelijke manier begeleid en op de hoogte gebracht. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op al mijn vragen, die steeds met een glimlach beantwoord werden. Op minder dan twee weken tijd werd alles geregeld tussen de verkoopster en mij, wat een topservice!
Heel blij dat ik deze grote stap samen met Malines group heb gezet, alleen maar aan te raden!
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Heel tevreden!

Nancy Geens
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Voor de verkoop van onze woning heb ik beroep gedaan op Malines Group, hun correcte advies zorgde ervoor dat onze woning snel tegen de juiste prijs verkocht werd.

Maite Meeus
star star star star star
17-10-2020, Malines Group
Hartelijk dank aan Koen Van Aken om met veel geduld mee de beste kopers uit te zoeken die van onze leuke woning een nieuwe warme thuis gaan maken!
star star star star
31-07-2019, Malines Group
Dario Van Camp heeft me zeer goed begeleid in de aankoop van een stuk bouwgrond. Hij is zeer accuraat, communiceert duidelijk en is correct in zijn handelingen.

Leuk om met hem samen te werken.

Dankjewel Dario!
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Group Malines is super professioneel, heel open en eerlijke communicatie van de medewerkers, het is fijn dat ze elke vraag realistisch beantwoorden en hun beloftes nakomen. Het is heel aangenaam om met hun samen te werken.

Gerry Vandeput
star star star star star
15-10-2020, Malines Group
Wij willen Malines Group en in het bijzonder Koen Van Aken bedanken voor de geweldige, oprechte, eerlijke service die ze bieden. Een betere makelaar hadden we ons niet kunnen wensen voor de aankoop van onze eerste woning. Dikke merci!
star star star star
16-12-2020, Malines Group
Zeer tevreden van Malines Group
Joรซlle is heel professioneel en hulpvaardig .
Ze kon ons zeer goed begeleiden bij de aankoop van ons appartement in Malin Eau!
We maken van de gelegenheid gebruik haar het beste te wensen voor 2021!
Anne en Ferdinand
star star star star
05-08-2020, Malines Group
zeer snelle afhandeling ivm huurcontract, plaatsbeschrijving en opvolging
Mia & Juul
star star star star
13-01-2021, Malines Group Blaasveld
Kennis van zaken , mijn huis supersnelverkocht, behulpzaam en vriendelijk

Nadine Clopterop
star star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Zeer goede service en vriendelijk onthaal

Yoni Deneyer
star star star star star
11-07-2019, Malines Group
Bedankt aan het team Malines Group Blaasveld om alles tip top tot in de puntjes in orde te maken. Wij zijn alvast zeer tevreden!
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Top
Brahim R
star star star star star
04-02-2020, Malines Group
super team dat ons goed geholpen heeft met zowel de verkoop als iets anders te kopen!
star star star star
24-09-2020, Malines Group
Wat een top service van Malines Group, in het bijzonder Koen Van Aken voor de professionele aanpak en begeleiding van de dochter ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ ze zoekt al een tijdje een eigen stekje. In minder dan 2 weken een plaatsbezoek , overleg , begeleiding en ondertekenen van de compromis !
Een zeer blije twenty met de ondersteuning , opvolging en onthaal van Malines Group , Toppie ๐Ÿ†
star star star star
30-08-2019, Malines Group
Wij kunnen Malines Group alleen maar aanbevelen! Geen gladde verkooppraatjes maar wel duidelijke, volledige en eerlijke informatie.
Tevens het feit dat we steeds snel antwoord kregen op al onze vragen hebben we als zeer aangenaam ervaren.

Andreas, bedankt voor de begeleiding in de aankoop van ons appartement!!
star star star star
01-10-2019, Malines Group
Met de verkoop van onze woning in Mechelen zijn wij Altijd goed gรซinformeerd geweest, en een eerlijk advies.wij zijn heel tevreden over de uitstekende Service! voor ons verdient Koen en Andreas dan ook een welverdiende pluim!!๐Ÿ‘ Wij zullen zeker Malines Group aanraden aan onze familie/vrienden/kenissen. doe zo voort jullie zijn een Topteam!!๐Ÿ˜Š
star star star star
13-01-2021, Malines Group Mechelen
Heb maanden samengewerkt met Malines Group Mechelen - David Blockmans - en ben zeer tevreden over hun professionele aanpak. Gestart met het nemen van zeer mooie foto's van het pand, via meerdere sociale media kanalen hebben ze het pand te koop gesteld. Alle bezoeken met potentiรซle kandidaat-kopers werden tijdig gemeld en zeer professioneel aangepakt. Uiteindelijke is het pand verkocht waarvoor dank aan David Blockmans voor zijn goede aanpak. Goede en oprechte verstandhouding tijdens de samenwerking!

Sonia Vanhoegaerden
star star star star star