Malines Group | Regio | Keerbergen

Wij zijn actief in regio Keerbergen

Keerbergen

Over deze regio

Welkom in de prachtige regio Keerbergen, waar het goede leven tot bloei komt. Wonen in Keerbergen betekent genieten van een harmonieuze combinatie van natuurlijke schoonheid en moderne comfort. Verken de weelderige bossen, serene meren en rustige wandelpaden die de regio doorkruisen. Ervaar een levendige gemeenschap met gezellige markten, cafés en restaurants die je smaakpapillen verwennen. Met de nabijheid van steden zoals Leuven en Mechelen, biedt Keerbergen het perfecte evenwicht tussen rust en stedelijke avonturen. Kom en ontdek zelf de onweerstaanbare charme van Keerbergen, waar geluk en welzijn hand in hand gaan.

Lees meer

Hotspots

Kies een categorie

Meer informatie over Keerbergen

Keerbergen loopt te koop met perfecte ligging

Keerbergen is de groene long tussen Leuven en Mechelen. De naaldbomen verliezen hun naalden niet en zorgen voor blijvend groen in de gemeente. De gunstige ligging vlak bij Leuven en Brussel lokt inwoners vanuit deze steden naar de prachtige omgeving.

In de dorpskern en op de grotere toegangswegen vindt u alle nodige winkels en faciliteiten. Maar zodra u het centrum achter u laat, brengen de kronkelende wegen u voorbij riante villa’s. De te koop-borden in Keerbergen staan dan ook vaak bij luxueuze woningen met grote tuinen.

 

Cultuur, sport en natuur

De gemeente staat bekend als een van de rijkste in België. Logisch dat er goed voor de inwoners wordt gezorgd. Naast de nodige sportfaciliteiten in de gemeente, kunt u ook van een potje golf genieten bij Royal Keerbergen Golfclub. Het golfterrein ligt naast het Meer van Keerbergen waarrond fietsers en joggers trainen.

GC Den Bussel biedt dan weer een waaier aan culturele en sociale activiteiten. Al is er in Keerbergen zelf ook veel het bezoeken waard. Denk aan de Sint-Michielskerk, heemkundig museum De Botermolen of de Heimolen.

Natuurliefhebbers komen eveneens aan hun trekken in Keerbergen. Langsheen de Dijle, die de zuidgrens van de gemeente vormt, loopt een prachtige wandel- en fietsroute. Vlakbij ligt het natuurgebied de Broekelei waar vijvers, een loof- en dennenbos, hooilanden met knotwilgrijen en sloten zorgen voor een gevarieerd landschap.

 

Keerbergen biedt volledige plaatje

Mechelen, Leuven en Aarschot omringen Keerbergen en zijn zelfs vlot bereikbaar met de (elektrische) fiets. Ook Brussel ligt op amper 30 kilometer. De rustgevende en groene omgeving van een gemeente waar alle voorzieningen aanwezig zijn, zorgt ervoor dat woningen niet lang te koop staan in Keerbergen.