Malines Group | GROENE BOORT | 5968278

Contacteer ons projectgrond verkopen

GROENE BOORT

Waar comfort, duurzaamheid en rust samenkomen. Maak uw dromen werkelijkheid!

Welkom bij Groene Boort, een prachtig nieuw woonproject gelegen in het hart van Boortmeerbeek, aan de Wespelaarsebaan 55.

Ontdek een oase van rust en groen, slechts een steenworp verwijderd van het bruisende dorpscentrum. Hier komen 42 gezinswoningen tot leven, elk ontworpen met comfort en duurzaamheid in gedachten.

Kies uit een selectie van woningen met 2 tot 4 slaapkamers, variërend in grootte van 120 tot 165m². Geniet van de ruimte en de vrijheid om te leven en te ontspannen in uw eigen privétuin.

Parkeer uw auto ondergronds en laat de rust en sereniteit van Groene Boort u omarmen. Een veilige en kindvriendelijke omgeving wacht op u, waar uw kleintjes vrij kunnen spelen en ontdekken.

Duurzaamheid staat centraal bij Groene Boort. Elk huis wordt gebouwd volgens de hoogste normen van energie-efficiëntie en zal het prestigieuze "BEN20" label dragen. Maak zo deel uit van een gemeenschap die zich inzet voor een groenere toekomst.

En vergeet niet, voor wie in aanmerking komt, geniet je hier nog van het tijdelijk verlaagd BTW-tarief van slechts 6%.

Grijp deze unieke kans om jouw droomhuis te verwezenlijken tegen een aantrekkelijke prijs. Schrijf je in en zet jezelf op de eerste rij, dan contacteren we jou zodra de verkoop van start gaat.
Lees meer

Beschikbaarheid en prijzen

In opbouw

Units binnenkort beschikbaar

Schrijf je in!

Blijf als eerste op de hoogte van de lancering