Contacteer ons Zorgeloos verkopen
In aanbouw
4 woningen

Geerdegem-schonenberg

100% VERKOCHT
Dit stijlvolle project bestaat uit vier moderne woningen gelegen te Mechelen. Geniet van uw moderne woning met 3 slaapkamers en grote tuin en dit op fietsafstand van het centrum en vlakbij de oprit van de E19 naar Antwerpen of Brussel. Ideale verbinding met openbaar vervoer.

De vier gezinswoningen, gelegen in de woonstraat ‘Geerdegem-Schonenberg’, passen prima in het silhouet van het straatbeeld. De woonstraat wordt gekarakteriseerd door verschillende vormen, hoogtes en bouwdieptes. Deze vier woningen sluiten hier mooi op aan met een geknikte bouwlijn.

De gezinswoningen vormen enerzijds één coherent bouwvolume, anderzijds wordt de focus op de individualiteit van iedere woning gelegd door middel van materialiteit. Zo worden de vier woningen opgebouwd in verschillende soorten rode baksteen met wisselende voeg. Elke woning heeft een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 150m² en is voorzien van een inkomhal, 2 toiletten, mooie leefruimte, ingerichte keuken, 2 bergingen, badkamer en 3 ruime slaapkamers. De achtergevel opent zich naar de lange tuin toe door middel van grote schuiframen. Vooraan de woning is een autostaanplaats gesitueerd en achteraan in de tuin een tuinhuis met fietsenstalling, bereikbaar via de achteruitgang.

De woningen zullen allemaal voldoen aan een E-peil kleiner dan 30, zo wordt een BEN-label gegarandeerd en bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Ook uw droomwoonst? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Fotogalerij

staat GEERDEGEMEN - SCHONENBERG
In aanbouw
Nog 0 te koop

Stand der werken

Vloerplaten van de woningen zijn gegoten. De woning zijn in volle aanbouw en de ruwbouw wordt momenteel opgetrokken.

Architect

Uit een gedeelde passie voor architectuur van David Driesen en Tom Verschueren ontstond dmvA architecten, ‘door middel van Architectuur’. Een nobel doel om met architectuur een kritisch antwoord te bieden op sociaal, economisch en maatschappelijk vlak. Dat leidt niet tot een manifest van regels om tot een architectuur te komen maar veruitwendigt zich in een ‘doe’ architectuur. Een onderzoeksplatform naar vorm, materiaal, duurzaamheid… Een architectuur die steeds vertrekt vanuit zijn vraagstelling, context en budget. Het werk van dmvA kan worden gekarakteriseerd als een expressieve, zorgvuldige architectuur die maximalisme bereikt door middel van minimalisme, gepaard met een bijzondere aandacht voor verfijnde details en materialiteit. In de bewering ‘stijlloos’ te werken wordt in feite het gehele gamma van stijl toegeëigend. Deze houding elimineert alle conformiteitsbeperkingen en stelt tegelijkertijd het principe dat tijdloze architectuur niet bestaat. dmvA zet sterk in op ontwerpprocessen, steeds op zoek naar de architecturale meerwaarde in de ontwerpen die ze vooropstelt.

architect GEERDEGEMEN - SCHONENBERG
locatie GEERDEGEMEN - SCHONENBERG

In de buurt

Strategische ligging

Dit stijlvolle project bestaat uit vier moderne woningen gelegen te Mechelen. Geniet van uw moderne woning met 3 slaapkamers en grote tuin te Geerdegem-Schonenberg. Deze locatie bevindt zich op fietsafstand van Mechelen centrum, is dicht bij een oprit van de E19 naar Antwerpen of Brussel gelegen en heeft een directe busverbinding naar Mechelen station. Ideaal dus om te wonen en werken! 

Koen Van Aken

Contacteer ons

Wenst u meer informatie?

Ik wil meer informatie