Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Wegenis reeds aangelegd
6 woningen

62°w

100% VERKOCHT
Welkom op 62°W! Droomt u van een moderne, lichtrijke en energiezuinige woning in het groen en dit op een strategische locatie? Dan zal u zich hier gelijk thuis voelen!

Deze prachtige residentie omvat 6 energiezuinige eengezinswoningen met drie tot vier slaapkamers, elk op een west-georiënteerd perceel tussen 406m² en 626m², waarvan twee open-bebouwingen en vier half-open bebouwingen met een oppervlakte tussen de 154 en 202m². Elke woning wordt tevens voorzien van 2 parkeerplaatsen

De residentie werd zo ontworpen dat er een mooie architecturale eenheid is, waarbij een sterke relatie bestaat tussen de woningen en het omringend groen: grote raampartijen naar zowel voor- als achtertuinen zetten het groene karakter van het perceel in de kijker.
Bestaande hoogstambomen achteraan op het perceel blijven behouden. De carports en de tuinbergingen (in optie) worden opgenomen in de architectuur van het geheel.

De woningen zijn gelegen op wandelafstand van het Tivolipark en scholen, een bushalte in de onmiddellijke nabijheid, een supermarkt en sportcomplex bevinden zich eveneens binnen een straal van ongeveer 1 km.

Het project staat garant voor duurzaam bouwen, waarbij rekening wordt gehouden met de
woonkwaliteiten van vandaag én in de toekomst.

De woningen zullen allemaal voldoen aan een E-peil kleiner dan 30, zo wordt een BEN-label gegarandeerd en bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Ook uw droomresidentie? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Fotogalerij

staat 62°W
Wegenis reeds aangelegd
Nog 0 te koop

Stand der werken

Momenteel is de wegenis met voorzieningen volledig aangelegd. Dit is wat moet gebeuren alvorens de werken voor de woning kunnen opgestart worden. Deze zullen weldra aanvatten.

Aannemer

Al zeven generaties lang is Van Poppel bouwpartner van de stad Mechelen en zijn inwoners. De stad is, zeg maar, rond ons gebouwd. Begonnen als meestermetser, bouwde de familie Van Poppel het bedrijf jaar na jaar uit tot een vaste waarde met ruim 90 werknemers. Zonder onderscheid te maken tussen zoon of dochter volgde de ene Van Poppel de andere op. Bouwbedrijf Van Poppel staat in voor de praktische uitvoering van het project. Door hun jarenlange ervaring voeren zij elk project uit binnen het budget en binnen de deadline. Voor alle ruwbouwwerken rekenen zij op eigen vaklui, die met ongelooflijke zorg en uiterste professionaliteit het project voor hun rekening nemen.  Voor alles daarbuiten werken ze met de meest kwalitatieve onderaannemers.  Als projectontwikkelaar gaan ze zelf op zoek naar gronden of gebouwen die groot potentieel en een interessante ligging hebben, net zoals deze residentie. Ze kiezen ook de architect zorgvuldig uit zodat ze met een mooi project op de markt kunnen komen. Daarna volgen ze op en begeleiden ze het verdere traject. De nadruk bij Van Poppel ligt daarbij op een ruime keuze in afwerking zodat klanten hun pand helemaal naar eigen wens kunnen invullen.

 

aannemer 62°W

Architect

 

TECRO & KREA is een interprofessioneel architectenpartnerschap opgericht in 1987 door Jacques Poplemon en Jules Croon. Het kantoor is voornamelijk gespecialiseerd in nieuwbouw- en renovatieprojecten in sectoren als industrie, kantoor- en appartementsbouw, hotels en scholen. De klantcontinuïteit voor een aantal grote projecten in binnen- en buitenland is een belangrijke graadmeter voor de tevredenheid over de dienstverlening van TECRO & KREA en de coördinatie bij de uitvoering van bouwprojecten.

architect 62°W
locatie 62°W

In de buurt

De stad waar u weet wat te doen – Mechelen

Denkt u bij Mechelen alleen aan winkels? Laat u dan verrassen door de verschillende gezichten van deze boeiende stad en groene omgeving.


Ontdek deze regio
Koen Van Aken

Contacteer ons

Wenst u meer informatie?

Ik wil meer informatie