Malines Group | Nieuws | Malines Group | Verhui...

Verhuizen? Je hoeft alleen nog maar dozen in te pakken

Diensten

Verhuizen? Je hoeft alleen nog maar dozen in te pakken

30 juli 2021

Verhuisplannen? Dan lijken er wel duizend-en-een dingen op je af te komen. Vergeet ook zeker niet om je post te laten doorsturen. En wat met je elektriciteits-, gas- en waterabonnement? Nog niet aan gedacht? Wij wel, en we vonden dé oplossing met Smooved.

De job van een doorsnee makelaar zit erop zodra een verkoop- of verhuurdossier is afgerond. Behalve bij Malines Group. Uit ervaring weten we dat de verhuisadministratie vaak tot onnodige frustraties leidt. Wat als er iemand al die rompslomp van je overneemt? Gratis bovendien. Een geweldig idee? Dat vonden wij ook. Daarom werken we nu samen met Smooved, waarbij je je verhuisadministratie in enkele klikken afrondt.

" Met Smooved hebben we de administratieve rompslomp die bij jouw verhuis komt kijken perfect onder controle. Zo kun jij je volledig concentreren op de echt belangrijke zaken. Zoals een plek zoeken in je nieuwe woonst voor al jouw spullen. "
Verhuizen? Je hoeft alleen nog maar dozen in te pakken 3

Malines Group laat je verhuis Smooved verlopen

 

Jouw abonnement geregeld

Via de onlineapplicatie van Smooved gaan wij voor jou op zoek naar de beste abonnementen voor jouw nutvoorzieningen. Het scherpste voorstel valt even later in jouw mailbox. Alleen jouw adres laten veranderen bij jouw huidige leveranciers? Ook dat regelen we in een klik voor jou.

Team verhuisexperts

Bots je op problemen of heb je een vraag over je verhuis? De experten van Smooved wachten op je chatbericht, mail of telefoontje. Ze weten precies hoe alles werkt en beantwoorden graag al jouw vragen. Weer een zorg minder.

Verhuizen? Je hoeft alleen nog maar dozen in te pakken 6

Gratis en voor niets 

Dankzij Smooved bezorgen wij jou een verhuiservaring zonder zorgen. En dat nog gratis ook. Hoe dat werkt? Voor elk nieuw abonnement krijgt Smooved een beloning van de gekozen partner. Daardoor is hun dienst gratis en schenken wij het aan jou als extraatje. O ja, jouw gegevens zijn bovendien ook nog eens in goede handen.

 

Klaar voor je verhuis?