Malines Group | Nieuws | Nieuwbouwzondag, jij b...

Nieuwbouwzondag, jij bent er toch ook bij?

Nieuwbouw

Nieuwbouwzondag, jij bent er toch ook bij?

11 oktober 2022

23 oktober is het weer zo ver: tijd voor de najaarseditie van Nieuwbouwzondag! Hét moment om het nieuwbouwproject van je dromen met je eigen ogen te bekijken en al je vragen af te vuren op onze makelaars. Let op: om de veiligheid van elke bezoeker te garanderen is inschrijven verplicht! Ontdek hieronder al onze deelnemende projecten.

The Urban Village 

Droom jij ook van duurzaam wonen in een groene omgeving? Maak dan kennis met project The Urban Village! The Urban Village is gesitueerd in een groen binnengebied nabij centrum Beerzel, waar het rustig wonen is, doch vlakbij alle dagdagelijkse voorzieningen zoals scholen en winkels. Dit BEN20 project bestaat uit 18 hoogwaardige appartementen en 3 penthouses. De appartementen worden standaard voorzien van vloerverwarming, individueel warmtepompsysteem, ventilatie, zonnepanelen. Energiezuinigheid en duurzaamheid zijn van groot belang! 

Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag! 

 

Den Geerhoek 

Bent u op zoek naar een eigentijdse woonst met een energiezuinig karakter en maximaal leefcomfort? Dan is residentie Den Geerhoek in centrum Willebroek u op het lijf geschreven. Dit kleinschalige woonproject met ruime en lichtrijke appartementen komt tegemoet aan ál uw wooneisen. Van een uitstekende ligging tot een hoogwaardige afwerking met eco-vriendelijke technologie. Kers op de taart: knappe terrassen aan straat- en tuinzijde én een groene binnentuin. 

Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag! 

 

Musica 

Ontdek residentie Musica, een duurzaam woonproject met toonaangevende en toch tijdloze architectuur, kortom een waardige aansluiting bij haar omgeving. Dit totaalproject in het centrum van Sint-Katelijne-Waver bestaat uit 4 handelsruimtes op het gelijkvloers, 12 appartementen, veel parkeergelegenheid en berging ondergronds met fietsenstallingen, alsook een mooi aangelegde tuin, binnenplein en een multifunctioneel zalencomplex. 

Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag! 

 

Akkerlaan 

Project Akkelaan is gelegen in de Akkerlaan te Willebroek en omvat 5 reeds volledig gebouwde woningen met tuin. Ze bevinden zich heden in de afwerkingsfase en zijn dus binnen enkele maanden al instapklaar. Elke woning heeft 3 slaapkamers, ruime en open leefruimte en een garage of oprit. 

Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag! 

 

Mart Garden 

Maak kennis met Residentie Mart Garden, een modern en ecologisch project in een rustige en groene omgeving te Rijmenam. Residentie Mart Garden bestaat uit een mix van 13 moderne woningen en appartementen, opgetrokken rondom een gemeenschappelijk binnenplein. Elk appartement beschikt over een lichtrijke leefruimte met grote raampartijen, 1, 2 of 3 slaapkamers en een privatieve buitenruimte. 

Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag! 

 

Auweghem 

Welkom op residentie Auweghem, een prestigieus nieuwbouwproject gerealiseerd op een boogscheut van het bruisende centrum van Mechelen. Wie de rust van een groene omgeving en de nabijheid van de stad wil combineren, voelt zich hier meteen thuis. Dit BEN-30 project bestaat uit 25 luxueuze appartementen en 17 woningen verdeeld over zes aparte gebouwen die elk hun eigen karakter en afwerking hebben toegewezen gekregen. Het laatste appartement is hier beschikbaar! Een prachtige triplex dat geniet van hoge plafonds waardoor een unieke lichtbeleving van toepassing is.  

Bezoek het appartement tijdens Nieuwbouwzondag! 

 

De Hertoglei 

Spreekt modern, hedendaags en duurzaam wonen in een elegant design in een groene omgeving u ook aan? Dan heten we u graag welkom in project “De Hertoglei” te Hoboken. Dit stijlvolle project bestaat uit drie moderne BEN-woningen van +/- 160m² bewoonbare oppervlakte, met 3 slaapkamers, ruime bergingen en een mooie Zuid-Oost georiënteerde tuin met grote terrassen. Dit alles in de groene zone van Hoboken. 

Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag! 

 

Diependael 

Op zoek naar een luxueus appartement op een idyllische locatie aan de Binnendijle? Dan zal u zich snel thuis voelen in een van de prachtige appartementen van project Diependael. Deze residentie combineert water, rust, ruimte en luxe in hartje Mechelen en geeft zowel uit op het Dijlepad als op ’t Plein. De voormalige dansschool Diependael wordt kortelings omgevormd tot 11 luxueuze appartementen met 2 tot 3 slaapkamers, dit gesitueerd langs het water waarmee het in dialoog gaat. Allemaal hebben ze een mooie buitenruimte met zicht op het water en de Sint-Romboutstoren, of op het gezellige binnenplein. 

Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag! 

 

Pronkenberg 

Maak kennis met residentie Pronkenberg, waar u in een kwalitatief appartement met ruim terras kan genieten van de groene omgeving. In Pronkenberg komt u thuis in een klassevol appartement waar uw wooncomfort primeert. Het project omvat een unieke woonmix van 11, 12 en 20 appartementen, verdeeld over drie woonunits. Heden zijn er nog 2 luxe appartementen beschikbaar, beiden met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Interesse? 

Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag! 

 

Houtbay 

Welkom thuis in residentie Houtbay, gesitueerd in de gemeente Duffel op een boogscheut van Mechelen en de stad Lier. Residentie Houtbay is een volledig nieuw woonconcept dat inzet op centraal wonen met een divers aanbod aan ontspanningsmogelijkheden. Het project omvat 35 woonunits, verdeeld over drie gebouwen. Naast de 1, 2, 3 en 4 slaapkamerappartementen, worden er ook verschillende collectieve ruimtes aangeboden. 

Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag! 

 

Hof ter Beuken 

Zoek je een rustige en groene thuis? En met het bruisende stadsleven toch dichtbij? Maak dan snel kennis met Hof ter Beuken. Je vindt er de perfecte combinatie van rust, groen en ruimte, op een boogscheut van de Mechelse binnenstad. Hof ter Beuken bevindt zich in het binnengebied tussen de Zemstbaan en de Brusselsesteenweg. Daar verrijzen binnenkort 4 woningen en 2 kleinschalige appartementsgebouwen met in totaal 24 appartementen.  

Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag! 

 

Heffena 

Welkom thuis, welkom in Heffena! Heffena is gelegen op het dorpsplein in Heffen en omvat 17 appartementen en 2 commerciële ruimtes, dit alles rondom een gezellige gemeenschappelijke tuin. Absolute troef van Heffena is de integratie van ‘slimme appartementen’ met een standaard aanbod van gebruiksvriendelijke basisdomotica. Vloerverwarming via warmtepomp is standaard voorzien alsook ventilo convectoren in de slaapkamers die naast verwarmen ook kunnen koelen.  

Schrijf je in voor Nieuwbouwzondag! 

 

Wij kijken er alvast naar uit om je te mogen verwelkomen. Tot dan!