HEFFENADit project wordt binnenkort gelanceerd. Als eerste op de hoogte van de lancering? Schrijf je dan onderaan deze pagina in.

Welkom in je nieuwe thuis, welkom in Heffena!

“Heffena” is een gloednieuw woonproject in Heffen, een deelgemeente van Mechelen. Residentie Heffena geniet van een ware topligging in het dorpscentrum van Heffen, op de hoek van het fraaie Dorpsplein en de Kazernestraat, en vlakbij de Sint-Amanduskerk en de Zenne waar het heerlijk vertoeven is. De bruisende stad Mechelen is op een boogscheut gelegen en ook Antwerpen en Brussel zijn vlot te bereiken.

In Heffen vind je een aangename, rustige leefomgeving waar je je onmiddellijk thuis voelt. De Zenne versterkt dit nog. Een rivier bepaalt mee de rustige uitstraling van de omgeving en is ideaal om te onthaasten. Tegelijk zijn er wervelende steden in de buurt, ideaal voor pendelaars of voor een uitje.

Het project omvat in totaliteit 17 appartementen, waarvan er zich 9 in de Kazernestraat bevinden en 2 aan het Dorpsplein, 4 penthouses met ruime terrassen, 2 duplex-appartementen in het bestaande Jagershuis en 2 commerciële ruimtes waarvan er één nieuw gebouwd wordt aan het Dorpsplein en één zal worden ingericht in het bestaande Jachthuis; dit alles rondom de gemeenschappelijke tuin.

Een woonvriendelijke sfeer staat centraal. De appartementen zijn zo ontworpen dat er in elke leefruimte een maximum aan natuurlijk licht binnenvalt. Dankzij de goed doordachte indelingen, worden alle ruimtes uitstekend benut. Ook de materiaalkeuzes van de architecten dragen bij tot een mooi esthetisch geheel, met als extra pluspunt de groene en aangename gemeenschappelijke tuin, waar het heerlijk vertoeven is met vrienden, familie, buren.

Project Heffena beantwoordt aan de BEN20 norm. BEN staat voor ‘bijna-energie neutraal’. Bewoners kunnen dankzij deze norm rekenen op een lager verbruik, lagere gemeenschappelijke kosten, een hogere geluidsisolatie en een 100% vrijstelling van betaling van onroerende voorheffing gedurende vijf jaar.

Helemaal overtuigd na het lezen van alle troeven? Schrijf je dan hieronder in en zet jezelf op de eerste rij bij lancering!
Ontdek het project in onderstaande video

Schrijf je in

Blijf als eerste op de hoogte van de lancering

Benieuwd naar onze andere nieuwbouwprojecten?Ontdek ze hier