Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Graafwerken lopende!
11 appartementen

Diependael

72% verkocht
Op zoek naar een luxueus appartement op een idyllische locatie aan de Binnendijle? Dan zal u zich snel thuis voelen in een van de prachtige appartementen van project Diependael
Deze residentie combineert water, rust, ruimte en luxe in hartje Mechelen en geeft zowel uit op het Dijlepad als op ’t Plein

De voormalige dansschool Diependael wordt kortelings omgevormd tot 11 luxueuze appartementen met 2 tot 3 slaapkamers, dit gesitueerd langs het water waarmee het in dialoog gaat. Allemaal hebben ze een mooie buitenruimte met zicht op het water en de Sint-Romboutstoren, of op het gezellige binnenplein. Wagens en fietsen vinden via de autolift hun onderkomen in de ondergrondse parking waar ook een extra berging komt.

Alle woongelegenheden worden gebouwd met de grootste zorg; En met oog voor kwaliteit en energiezuinigheid. Zo worden alle appartementen bijna-energieneutraal gebouwd, volgens de BEN-30 normen. Zo bent u als eigenaar de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing

Met de Grote Markt, Sint-Romboutstoren, Vismarkt, station en Bruul op wandelafstand, vormt Diependael de ideale uitvalsbasis voor wie wil genieten van rust en luxe in de bruisende binnenstad!

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)!

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist zelf in via onze website!
Lees meer

Fotogalerij

Video

staat 533
Graafwerken lopende!
Nog 3 te koop

Stand der werken

Het startschot voor de bouw van deze mooie site werd in januari 2022 gegeven. De afbraakwerken werden afgerond en heden zijn de graafwerken lopende!

Architect

Het vaste samenwerkingsverband Architektenkoöperatief BVBA werd opgestart in 1988 nadat reeds sinds 1975 diverse projecten in gelegenheids-samenwerking werden gerealiseerd.

In 2014 wordt Architektenkoöperatief BVBA omgevormd tot Mooens – Van den Berghen – Architektenkoöperatief BVBA.

De architect-zaakvoerders leiden een architectenbureel met tevens, buiten de eigenlijke architectuurdiscipline, aandacht voor de diverse raakvlakken en interacties tussen de architectuur en andere disciplines.

De verschillende in diverse domeinen gesitueerde studies en realisaties behandelen deze problematiek: van de eengezinswoning over groepswoningbouw, kantoren, scholen tot stedenbouwkundige inplantingen… en behandelen functie-invullingen als wonen, werken, opleiden, ontspannen … met een specifieke benadering van de functie-invulling zelf tot de context die deze functie als randvoorwaarde heeft.

locatie 533

In de buurt

De stad waar u weet wat te doen – Mechelen

Denkt u bij Mechelen alleen aan winkels? Laat u dan verrassen door de verschillende gezichten van deze boeiende stad en groene omgeving.


Ontdek deze regio
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak