Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Ruwbouwwerken lopende!
18 appartementen

Den geerhoek

50% verkocht
Bent u op zoek naar een eigentijdse woonst met een energiezuinig karakter en maximaal leefcomfort? Dan is residentie Den Geerhoek in centrum Willebroek u op het lijf geschreven.
Dit kleinschalige woonproject met ruime en lichtrijke appartementen komt tegemoet aan ál uw wooneisen.

Van een uitstekende ligging tot een hoogwaardige afwerking met eco-vriendelijke technologie. Kers op de taart: knappe terrassen aan straat- en tuinzijde én een groene binnentuin. Bovendien is dit nieuwbouwproject toekomstgericht, met meegroeimogelijkheden en een bewegingsvriendelijke lay-out. Een buitenkans!

Mooi meegenomen: mogelijkheid aankoop aan 6%BTW!

Onze belofte: je prijs ligt vast en wij leveren op in juni 2023!
Wie nu vastgoed bouwt of renoveert kijkt tegen stijgende materiaalprijzen aan. Dat zal de komende tijd nog zo blijven.
Wij garanderen echter een vaste prijs van alle appartementen die we aanbieden!
Op het moment dat je bij ons een overeenkomst tekent staat alles daarin in detail beschreven. Je kent de plannen, de afwerking, de vooropgestelde timing van oplevering én de prijs. Die prijs wordt verankerd. Ook al stijgen de materiaalprijzen verder tijdens de bouw van je appartement je vastgelegde prijs wijzigt niet.
We willen dat je bij ons met een gerust hart én in alle vertrouwen een nieuw appartement kan kopen.
Lees meer

Fotogalerij

Video

Virtueel bezoek

staat 598
Ruwbouwwerken lopende!
Nog 9 te koop

Stand der werken

De site van Den Geerhoek krijgt vorm! De onderverderling van het gelijkvloers wordt mooi zichtbaar en kortelings zal men starten met het afdekken hiervan. De volgende stap is het gieten van de vloerplaat voor de eerste verdieping. 

Aannemer

Sinds de start in 1938 zijn we uitgegroeid tot een stabiele, multidisciplinaire klasse 8-aannemer. Dankzij onze verwelkoming binnen het beursgenoteerde CFE (binnen de afdeling CFE Contracting) en met onze dochteronderneming Arthur Vandendorpe hebben we alle expertise en ervaring in huis om van elk bouwproject een succes te maken.

Een no-nonsensaanpak gestoeld op een jarenlange expertise, klantgerichtheid, integriteit en teamplay … daar staan we voor!

Private ontwikkelingen, Publiek Private Samenwerking (PPS), Design & Build of bouwteamrealisatie … geen uitdaging is ons te groot. Van ontwerp over bouw tot onderhoud en exploitatie. Met Van Laere haalt u een partner in huis die met u meedenkt. Samen bouwen we op maat van uw project.

Met de duurzaamheidsprincipes in het achterhoofd, kennis van hout- beton en staalbouw en gesteund op de nieuwe technologieën zijn we ook uw kwalitatieve partner bij passiefbouw.

Vertrouwen en samenwerking zijn dé sleutels om van een bouwverhaal een succes te maken. We zijn dan ook een ingenieurs-bouwbedrijf dat er van houdt om écht tijd te maken voor onze klant, hem bij te staan met raad en daad, en mee te denken om het beste resultaat te bereiken voor alle bouwpartners.

aannemer 598

Architect

Walter Schaerlaken is een gekend architect uit Willebroek en heeft in zijn rijkgevulde carrière reeds diverse groot- en kleinschalige projecten ontworpen in Willebroek en omstreken. Ook de bouwstijl van Blaresfelde wordt getypeerd door zijn unieke en herkenbare stijl.

architect 598
locatie 598

In de buurt

Gemeente Blaasveld tussen stad en groen

Tussen Willebroek en het natuurgebied Blaasveldbroek ligt de gemeente Blaasveld. Ontdek deze groene gemeente.


Ontdek deze regio
Anne De Prins

Contacteer ons

Wenst u meer informatie?

Ik wil meer informatie