Contacteer ons Zorgeloos verkopen
209

Malin'eau woningen

Auwegemvaart 136, 2800 Mechelen
Joelle Leunen
10 woningen

Malin'eau woningen

100% VERKOCHT
Op een exclusieve locatie in Mechelen, langsheen de Auwegemvaart, wordt het nieuwbouwproject Malin’eau gerealiseerd met stijlvolle appartementen en woningen.

De woningen worden gerealiseerd aan een nieuw aan te leggen, verkeersarme straat. De nabijheid van het water, de groenzone en de speelzone voor kinderen maken dit de ideale plek voor uw thuis! De woningen beschikken elk over 3 à 4 slaapkamers en een fijn stadstuintje. De weldoordachte inplanting van de woningen t.o.v. haar omgeving zorgen voor de perfecte zonoriëntatie en een duidelijke visuele meerwaarde. De zorgvuldig uitgekozen partners en leveranciers zorgen mee voor het verwezenlijken van uw droominterieur. Zo is er voor elk wat wils! Autostaanplaatsen zijn voorzien in de ondergrondse garage en kunnen bij aangekocht worden.

Het woonproject Malin’eau wordt gerealiseerd op een bijzondere ligging in Mechelen, ideaal gelegen tussen Antwerpen en Brussel. De oriëntatie langsheen het water en de mooie binnentuin zorgen ervoor dat u onmiddellijk tot rust komt. De bloeiende en bruisende binnenstad van Mechelen bevindt zich op een boogscheut afstand, zodat het beste van twee werelden wordt gecombineerd.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Boek zelf uw afspraak met onze nieuwbouwspecialist via de website!
Lees meer

Fotogalerij

Joelle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak

Contacteer ons voor meer informatie