Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Ruwbouwwerken volop lopende!
25 appartementen

Auweghem appartementen

96% verkocht
Welkom op residentie Auweghem, een prestigieus nieuwbouwproject gerealiseerd op een boogscheut van het bruisende centrum van Mechelen. Wie de rust van een groene omgeving en de nabijheid van de stad wil combineren, voelt zich hier meteen thuis.

Dit BEN-30 project bestaat uit 25 luxueuze appartementen en 17 woningen verdeeld over zes aparte gebouwen die elk hun eigen karakter en afwerking hebben toegewezen gekregen.

Bovendien zorgt de doordachte inplanting rondom de centrale tuin en leefstraat voor een prachtig uitzicht met een perfecte oriëntatie. Uw fiets en uw wagen vinden een veilig onderkomen in de ondergrondse fietsenstalling en parkeergarage.

Elk appartement beschikt over een fantastische (be)leefkeuken op maat en zongericht terras dat voldoende beschutting biedt tegen de wind maar de zon nog steeds laat stralen tot op tafel. De ideale plek voor koppels, kleine gezinnen of alleenstaanden door de keuze tussen 1, 2 of 3 slaapkamers

De tijdloze klasse van het project zorgt voor een gevoel van rust en ontspanning, de ideale plek voor uw nieuwe comfortabele thuis. De appartementen worden gebouwd volgens de energienorm van de toekomst, zo voldoen de appartementen aan de voorwaarden van een bijna energie neutrale woning (BEN-30), hierdoor geniet u bovenop een lager energieverbruik, een hoog wooncomfort, ook gedurende de eerste 5 jaar 50% korting op uw onroerende voorheffing en u kan eveneens bij verschillende banken genieten van een zeer gunstig BEN-krediet.

Het fiets- en wandelpad langs de Auweghemvaart brengt je zo naar de binnenstad en het station. Bovendien is er de connectie met talrijke idyllische fietsroutes, ideaal om de streek te leren kennen. Auweghem situeert zich tussen Antwerpen en Brussel, in de directe nabijheid van de belangrijkste invalswegen.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden)!

Een belangrijk voordeel van dit project; De vermelde prijs is niet vatbaar voor herziening en dus onveranderlijk (op eventuele meerwerken na).

Benieuwd welk appartement best bij u past? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in.
Lees meer

Fotogalerij

Video

Virtueel bezoek

staat 372
Ruwbouwwerken volop lopende!
Nog 1 te koop

Stand der werken

Het startschot voor de bouw van deze mooie site werd zomer 2021 gegeven. De residentie begint inmiddels mooi vorm te krijgen: de woningen en appartementen werden volledig in ruwbouw opgetrokken. Ook de leien worden momenteel geplaatst, het project komt nu écht tot leven. Oplevering van de appartementen is voorzien voor mei 2023.  

Aannemer

De laatste decennia realiseerde Hooyberghs Algemene Bouwonderneming een zeer snelle groei. Dit leidde tot een forse stijging van zowel het aantal gerealiseerde projecten als het aantal medewerkers en laat zich duidelijk merken in de financiële cijfers.

Ondanks de sterke groei blijven wij een familiebedrijf waar laagdrempeligheid en een gemoedelijke sfeer overheersen.

Een professionele leiding binnen een uitgebouwde structuur staat garant voor een strikte projectopvolging van onze meer dan 70 gelijktijdige werven over heel België.

Algemene Bouwonderneming Hooyberghs onderscheidt zich op de markt door het realiseren van zowel kleinemiddelgrote als grote bouwprojecten. Je kunt ook 'groot' zijn in kleine werven, zo luidt onze filosofie.

aannemer 372

Architect

Uit een gedeelde passie voor architectuur van David Driesen en Tom Verschueren ontstond dmvA architecten, ‘door middel van Architectuur’. Een nobel doel om met architectuur een kritisch antwoord te bieden op sociaal, economisch en maatschappelijk vlak. Dat leidt niet tot een manifest van regels om tot een architectuur te komen maar veruitwendigt zich in een ‘doe’ architectuur. Een onderzoeksplatform naar vorm, materiaal, duurzaamheid… Een architectuur die steeds vertrekt vanuit zijn vraagstelling, context en budget. Het werk van dmvA kan worden gekarakteriseerd als een expressieve, zorgvuldige architectuur die maximalisme bereikt door middel van minimalisme, gepaard met een bijzondere aandacht voor verfijnde details en materialiteit. In de bewering ‘stijlloos’ te werken wordt in feite het gehele gamma van stijl toegeëigend. Deze houding elimineert alle conformiteitsbeperkingen en stelt tegelijkertijd het principe dat tijdloze architectuur niet bestaat. dmvA zet sterk in op ontwerpprocessen, steeds op zoek naar de architecturale meerwaarde in de ontwerpen die ze vooropstelt.

architect 372
locatie 372

In de buurt

De stad waar u weet wat te doen – Mechelen

Denkt u bij Mechelen alleen aan winkels? Laat u dan verrassen door de verschillende gezichten van deze boeiende stad en groene omgeving.


Ontdek deze regio
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak