Contacteer ons Zorgeloos verkopen
9 appartementen

De gulden mouw

22% verkocht
Ben je op zoek naar een BEN - appartement in een kleinschalig project gelegen in het hartje van Mechelen? Dan zijn de appartementen in het project De Gulden Mouw misschien wel iets voor jou!

Deze residentie gelegen in het centrum van Mechelen ligt op wandelafstand van één van de nieuwe hotspots de 'Onze-Lieve-Vrouwestraat’, alsook de winkelstraat Bruul, Vismarkt en het vernieuwde treinstation. Dit braakliggend terrein zal kortelings omgevormd worden tot 9 appartementen met een mix van 1 tot 3 slaapkamers. Allemaal zullen ze voorzien zijn van een mooie buitenruimte. Via de autolift zullen wagens en fietsen hun toegang vinden in de ondergrondse parking, waar tevens ook een extra berging komt.

Alle woongelegenheden worden gebouwd met de grootste zorg, waarbij men waakt over de kwaliteit en energiezuinigheid. Alle appartementen zullen bijna-energieneutraal gebouwd worden, volgens BEN-30 normen. Dit betekent voor u als eigenaar dat u gedurende 5 jaar voor 50% vrijgesteld bent van onroerende voorheffing. Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Fotogalerij

Virtueel bezoek

Aannemer

Al zeven generaties lang is Van Poppel bouwpartner van de stad Mechelen en zijn inwoners. De stad is, zeg maar, rond ons gebouwd. Begonnen als meestermetser, bouwde de familie Van Poppel het bedrijf jaar na jaar uit tot een vaste waarde met ruim 90 werknemers. Zonder onderscheid te maken tussen zoon of dochter volgde de ene Van Poppel de andere op. Bouwbedrijf Van Poppel staat in voor de praktische uitvoering van het project. Door hun jarenlange ervaring voeren zij elk project uit binnen het budget en binnen de deadline. Voor alle ruwbouwwerken rekenen zij op eigen vaklui, die met ongelooflijke zorg en uiterste professionaliteit het project voor hun rekening nemen. Voor alles daarbuiten werken ze met de meest kwalitatieve onderaannemers. Als projectontwikkelaar gaan ze zelf op zoek naar gronden of gebouwen die groot potentieel en een interessante ligging hebben, net zoals deze residentie. Ze kiezen ook de architect zorgvuldig uit zodat ze met een mooi project op de markt kunnen komen. Daarna volgen ze op en begeleiden ze het verdere traject. De nadruk bij Van Poppel ligt daarbij op een ruime keuze in afwerking zodat klanten hun pand helemaal naar eigen wens kunnen invullen.

aannemer DE GULDEN MOUW

Architect

S3Architecten is een polyvalent en complementair team van architecten-vormgevers met interesse voor ontwerp op elk niveau. Architectuur is in een optimale situatie een totaalproject waarin ontwerpen zowel gebeurt op schaal van interieur, exterieur als op stedenbouwkundige schaal.

architect DE GULDEN MOUW
locatie DE GULDEN MOUW

In de buurt

De stad waar u weet wat te doen – Mechelen

Denkt u bij Mechelen alleen aan winkels? Laat u dan verrassen door de verschillende gezichten van deze boeiende stad en groene omgeving.


Ontdek deze regio
Jade van Gaal

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak