Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Afbraakwerken lopende
12 woningen

Rubenspark woningen

volledig beschikbaar
Blaasveld, een rustig dorpje tussen Mechelen en Willebroek, is de rustieke setting voor dit gloednieuwe architecturale pareltje. Rubenspark combineert verschillende appartementen en stapelwoningen tot een mix van gezellig wonen en fijn buurten in een groene omgeving.

Voor de creatie van dit nieuwbouwproject halen Investpro Projects en architectenbureau
ROVE alle troeven uit de kast. Aannemersgroep IBO uit Mechelen (klasse D8!) staat dan weer
in voor de werken. Het resultaat is een tot in de puntjes uitgewerkt ontwerp, met natuurlijke
kleuren en duurzame materialen voor een hedendaagse, frisse look.

Rubenspark wordt opgetrokken langs de Mechelsesteenweg. Aan de straatkant komt een prachtig gebouw met karaktervolle appartementen, verdeeld over vier verdiepingen. De terrassen kijken uit op het rustige binnenplein. De stapelwoningen bevinden zich aan de achterzijde, grenzend aan de Zwarte Beek. De groendaken maken het groene karakter van dit project helemaal af!

Wie in Rubenspark wilt wonen, heeft de keuze uit 19 appartementen of één van de 12 woningen. Allen zijn ze ideaal als woning voor jonge gezinnen, mensen die van hun oude dag willen genieten of op zoek zijn naar investeringsvastgoed.
Lees meer

Fotogalerij

staat RUBENSPARK WONINGEN
Afbraakwerken lopende
Nog 12 te koop

Stand der werken

De afbraakwerken zijn gestart! De bestaande woningen worden heden afgebroken en kortelings zullen de grondwerken van start gaan.

Aannemer

IBO NV werd opgericht in 1978, en is uitgegroeid tot een slagkrachtige en erkende aannemer van klasse D8, actief op vele gebieden, ook in het buitenland.  Tot de realisaties behoren residentiële projecten: stijlvolle appartementen, loften, of woningen voor levensloopbestendig wonen. Ook kantoorgebouwen, hospitalen, industriële complexen, scholen, en sportcentra staan op het palmares.

aannemer RUBENSPARK WONINGEN

Architect

ROVE Architecten is een dynamisch architectenbureau in Mechelen, waarvan de eerste steen gelegd werd in 2012 door Koen Roelens en Peter Vermeulen. Binnen ons team bulkt het van de expertise in uiteenlopende architecturale disciplines, van kast tot stadsontwerp. Wij werken steeds multidisciplinair, waarbij iedereen van het team steeds op de hoogte blijft van elke stap.

Bij de start van een project graven wij steeds naar de wensen en verwachtingen van onze klant, zodat we volledig op maat aan de slag kunnen gaan. Afhankelijk van het project, gaan we in dialoog met ingenieurs, interieurarchitecten, veiligheidscoördinators, energiedeskundigen en ventilatieverslaggevers. Bij ROVE gaan we voor een transparante, no nonsense aanpak waarbij je nooit voor verrassingen komt te staan.

architect RUBENSPARK WONINGEN
locatie RUBENSPARK WONINGEN

In de buurt

Verken Willebroek al wandelend

Leer Willebroek kennen dankzij prachtige wandelingen door het centrum, langs het water en de natuur. Ontdek deze veelzijdige gemeente.


Ontdek deze regio
Ashley Van Damme

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak