Contacteer ons Zorgeloos verkopen
12 woningen

Zuidzicht

100% VERKOCHT
Kiezen tussen de gezellige drukte van de stad of de privacy en rust van de natuur? Da’s nergens voor nodig. Vanuit je Zuidzicht-woning ben je op vijf minuten fietsen in het historische hart van Mechelen of aan het station Nekkerspoel. En voor een zen-gevoel hoef je maar uit je raam te kijken. Je ziet de natuur doorheen de seizoenen veranderen, want je zit er middenin! Installeer je vanaf de eerste lentezon op je terras of in de tuin, of haal je sportschoenen uit de kast en loop langs de Vrouwvliet.

De eengezinswoningen variëren in oppervlakte van 150 tot 181 m², met ruime terrassen en zonovergoten tuinen van 74 tot 194 m² groot. Je komt niets tekort om zelf voluit te genieten en je vrienden en gasten te verrassen. De achterliggende garage is bij aan te kopen.

Een bijkomende troef is dat deze woning geniet van een E-peil kleiner dan 30, zo wordt een BEN-label gegarandeerd en bent u als eigenaar gedurende de eerste 5 jaar voor 50% vrijgesteld van onroerende voorheffing.
Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Fotogalerij

Aannemer

Fransen Bouwonderneming groeide de afgelopen decennia uit tot een betrouwbaar aannemingsbedrijf uit Oud-Turnhout. Wij onderscheiden ons op vlak van kwaliteit en snelheid van uitvoering. Wij beschikken over een 50-tal medewerkers - waarvan de overgrote meerderheid ervaren stielmannen - om uw bouwproject in goede banen te leiden. Onze bouwprojecten situeren zich in de volledige provincie Antwerpen en daarbuiten.

aannemer ZUIDZICHT

Architect

M2 Architecten is een multidisciplinair architectenbureau uit Antwerpen met 20 medewerkers en een waaier aan projecten doorheen het Vlaamse landschap.

Het kantoor is reeds meer dan 15 jaar actief in (middel)grote ontwikkelingsprojecten: woningbouw, kantoorbouw, utiliteitsbouw, industriebouw en renovaties. Het werkveld situeert zich voornamelijk in opdracht van stedelijke ontwikkelaars, KMO’s, sociale huisvestingsmaatschappijen, overheden, multinationals en investeringsgroepen. Met zijn jarenlange expertise staat het kantoor garant voor een continue opvolging vanaf de eerste conceptschets tot het laatste uitvoeringsdetail.

architect ZUIDZICHT
locatie ZUIDZICHT

In de buurt

Wonen in het groen

In een nieuwe ontwikkeling gelegen achter de Boerenkrijgstraat ontplooien zich 12 woningen als ruggengraat van een groepswoningbouwproject gelegen aan de rand van het parkgebied waar tevens ook 2 landschappelijke volumes werden ondergebracht, tevens ook met een residentiële invulling, allen met zicht op de naastgelegen Vrouwvliet. Het terrein kenmerkt zich door zijn uitgestrekte landschappelijkheid als een groene oase. Naast zijn gebruikskarakter heeft dit ook grote troeven als kijkgroen vanuit de verschillende woningen. Met dit project hopen we een nieuwe kwalitatieve invulling te realiseren samen met de geplande aanleg van de omliggende wegenis, de gevarieerde invulling en het rijke aanbod aan verschillende woonvormen wordt er op zoek gegaan naar een bepaalde levendigheid, zorgend voor een nieuw elan in deze groene oase. De verschillende appartementen werden op basis van uitzichten en bezonning in een optimale configuratie verweven. De oude en nieuwe groenstructuren op het uitgestrekte terrein vormen het bindende element voor het gehele project, met de woningen als ruggengraat en versterking van de ruimtelijke continuïteit.

Lees meer
Koen Van Aken

Contacteer ons

Wenst u meer informatie?

Ik wil meer informatie