Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Ruwbouwwerken volop lopende!
35 appartementen

Houtbay

57% verkocht
Welkom thuis in residentie Houtbay, gesitueerd in de gemeente Duffel op een boogscheut van Mechelen en de stad Lier Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden). Residentie Houtbay is een volledig nieuw woonconcept dat inzet op centraal wonen met een divers aanbod aan ontspanningsmogelijkheden. Het project omvat 35 woonunits, verdeeld over drie gebouwen. Naast de één-, twee-, drie- en vier slaapkamerappartementen, worden er ook verschillende collectieve ruimtes aangeboden. De afsluitbare binnenruimte is voorzien van een ruim grasveld, gemeenschappelijke tuin met speeltuin, bbq-zone en moestuin. Bijkomend is er een gemeenschappelijke ontspanningsruimte. De 35 appartementen die verdeeld worden over de drie gebouwen zullen allemaal voldoen aan een E-peil kleiner dan 20, zo wordt een BEN-label gegarandeerd en bent u als eigenaar de eerste 5 jaar vrijgesteld van onroerende voorheffing! Alle appartementen zijn voorzien van inkomhal, aparte wc, badkamer, open keuken, leefruimte en ruime slaapkamers. De leefruimte geeft steeds directe toegang naar de privatieve tuin of terras. Op deze manier kan men als bewoner genieten van de collectieve binnentuin maar ook steeds de rust opzoeken in je eigen privé buitenruimte. In de ondergrondse verdieping zijn buiten de 47 autostaanplaatsen, 74 fietsenstallingen, een afvalberging, meterlokaal en individuele bergingen voorzien. Minimaal één autostaanplaats en berging zijn bij aan te kopen. Voor de bezoekers zijn er voldoende fietsenstallingen aanwezig. De goede bereikbaarheid en de centrale ligging naar de verschillende grootsteden zijn bij residentie Houtbay tevens een grote troef. Hiernaast zijn er voldoende faciliteiten in het dorp zelf, dit gaande van onderwijs en ontspanning tot horeca en winkels. Naast de heerlijke wandel en fietsroutes is hier ook heel wat te beleven. Het sport- en ontspanningsaanbod is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Kort gezegd: Een ideale locatie met een divers aanbod van faciliteiten voor zowel jonge starters als mensen die de drukke stad willen ontvluchten Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. Ook uw droomwoonst? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Units

35 appartementen
Gelijkvloers
Verdieping 1
Verdieping 2
Verdieping 3
Blok A
Blok B
Blok C

Geen units die voldoen aan uw criteria gevonden.

Fotogalerij

Video

staat HOUTBAY
Ruwbouwwerken volop lopende!
Nog 15 te koop

Stand der werken

De werken op project Houtbay vlotten zeer goed! De funderingswerken werden eind 2021 afgerond en inmiddels werden zowel de kelder als alle verdiepingen opgetrokken in ruwbouw en finaliseert men de dakwerken. Ook de ramen werden reeds geplaatst in blok A en B. Kortelings zullen deze ook in blok C geplaatst worden. Heden is men gestart aan de voorbeidingen van de gevelbekleding van blok A. 

Aannemer

Wat ooit als een eenmanszaak begon, is nu een gevestigde bouwonderneming & schrijnwerkerij met een 80-tal gekwalificeerde medewerkers. De familie Huybreckx bouwde de firma uit gedurende 2 generaties. HUYBRECKX nv is een bloeiend bouwbedrijf met erkenning 7. Constante investeringen in materiaal, gebouwen en personeel maken de onderneming nog energieker en polyvalenter.

aannemer HOUTBAY
locatie HOUTBAY

In de buurt

Duffel – tussen groen en Nete

Kastelen en parken ontdekken, genieten van een terrasje en langs dijken en parken wandelen. Laat u verrassen door Duffel.


Ontdek deze regio
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak