Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Afbraakwerken gestart!
21 appartementen

The urban village

38% verkocht
Droom jij ook van duurzaam wonen in een groene omgeving? Maak dan kennis met project The Urban Village! The Urban Village is gesitueerd in een groen binnengebied nabij centrum Beerzel, waar het rustig wonen is, doch vlakbij alle dagdagelijkse voorzieningen zoals scholen en winkels Dit BEN20 project bestaat uit 18 hoogwaardige appartementen en 3 penthouses. De appartementen worden standaard voorzien van vloerverwarming, individueel warmtepompsysteem, ventilatie, zonnepanelen en een domoticasysteem met toegangscontrole voor maximale veiligheid Energiezuinigheid en duurzaamheid zijn van groot belang. Zo beantwoorden alle appartementen aan de BEN20-norm en geniet u als eigenaar gedurende 5 jaar van een korting van 100% op de onroerende voorheffing. De appartementen zijn verdeeld over 3 gebouwen, zijnde Platea, Schola en Mons, en bevinden zich in een groene oase van rust met zicht op de bekende Beerzelberg. Elk appartement beschikt over één, twee of drie slaapkamers, lichtrijke leefruimtes en een terras. Dit alles wordt gebouwd rondom rond een prachtige gemeenschappelijke groene binnentuin. Bovendien is het project voorzien van voldoende ondergrondse parkeergelegenheid, bergruimte en fietsenstallingen. The Urban Village is tevens ook een afgesloten privé domein enkel toegankelijk voor bewoners en bezoekers. Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en BTW op de constructiewaarde. Deze residentie komt in aanmerking voor het verlaagd BTW-tarief van 6% (onder voorwaarden). Plan je bezoek met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Fotogalerij

Video

staat THE URBAN VILLAGE
Afbraakwerken gestart!
Nog 13 te koop

Stand der werken

De afbraakwerken zijn gestart! De bestaande bebouwingen worden momenteel afgebroken en begin volgend jaar zullen de graafwerken van start gaan voor de fundering. 

Architect

UAU collectiv is een internationaal en interdisciplinair architectuur en design platform gespecialiseerd in het ontwikkelen van ruimtelijke concepten. Het collectief beroept zich op een brede waaier van competenties. Architecten, interieurontwerpers, stedenbouwkundigen, grafisch ontwerpers
en videoartists vormen werkteams naargelang de specifieke behoeften van elk project. 

architect THE URBAN VILLAGE
locatie THE URBAN VILLAGE

In de buurt

Verken wandelend het groene Putte

De ligging van Putte tussen Mechelen en Heist-op-den-Berg is ideaal. Toch heeft deze gemeente meer troeven. Ontdek ze nu.


Ontdek deze regio
Jade van Gaal

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak