Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Wind- en waterdicht
30 appartementen

De zichten

100% VERKOCHT
Maak kennis met residentie 'De Zichten', een parel net buiten de stad in een groene en rustige omgeving, bestaande uit 30 appartementen, verdeeld over twee gebouwen, en 12 woningen met garage

Deze exclusieve appartementen zijn gelegen in een inspirerende groene oase met een prachtig zicht op de parktuin van maar liefst 2,3HA en de Vrouwvliet, en dit op een steenworp van het stadscentrum. Met andere woorden genieten, elke dag opnieuw.

De appartementen zijn heden volop in aanbouw en beschikken elk over 2, 3 tot 4 slaapkamers, riante leefruimtes en ruime zonneterrassen. De afwerking van de appartementen gebeurt volgens lastenboek en dat steeds met hoogwaardige materialen. Als bewoner parkeert u in de overdekte parkeerruimtes op het gelijkvloers. Ter hoogte van de inkomhallen zijn fietsenstallingen voorzien. Per appartement dient er minstens 1 autostaanplaats aangekocht te worden.

Winkels, scholen en het station bevinden zich op fietsafstand; Een vlotte verbindingen naar Leuven – Brussel – Antwerpen is een extra troef.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in !
Lees meer

Fotogalerij

staat DE ZICHTEN
Wind- en waterdicht
Nog 0 te koop

Stand der werken

Het project bevindt zich momenteel in een afwerkfase. De gebouwen zijn volledig wind- en waterdicht. De afwerking aan de binnenkant is volop gestart. Chape-, vloerisolatie-, gevelisolatie- en bezettingswerken zijn volop aan de gang.

Aannemer

Cordeel is het bedrijf waar het allemaal mee begon, in 1934 in België. Met een vastberaden focus op persoonlijke aandacht, kwaliteit, service en langdurige relaties is het familiebedrijf inmiddels uitgegroeid tot een Europese bouwfirma met vestigingen in België, Nederland, Bulgarije en Servië, en referentieprojecten in Frankrijk, Duitsland, Roemenië en Engeland. In België en Nederland opereert Cordeel vanaf verschillende locaties en in Wallonië is bovendien Bernard Construction actief. Cordeel richt zich zowel op woning- als utiliteitsbouw en is actief in de industrie en petrochemie, logistiek, kantoorbouw, civiele en waterbouwkundige werken, scheepswerven, cultuur, zorg en onderwijs. Als integraal dienstverlener met eigen productiefaciliteiten voor prefabbeton, wapeningsstaal, ijzervlechten en hout bedient Cordeel het complete bouwproces: van ontwerp tot oplevering tot onderhoud.

aannemer DE ZICHTEN

Architect

M2 Architecten is een multidisciplinair architectenbureau uit Antwerpen met 20 medewerkers en een waaier aan projecten doorheen het Vlaamse landschap. Het kantoor is reeds meer dan 15 jaar actief in (middel)grote ontwikkelingsprojecten: woningbouw, kantoorbouw, utiliteitsbouw, industriebouw en renovaties. Het werkveld situeert zich voornamelijk in opdracht van stedelijke ontwikkelaars, KMO’s, sociale huisvestingsmaatschappijen, overheden, multinationals en investeringsgroepen. Met zijn jarenlange expertise staat het kantoor garant voor een continue opvolging vanaf de eerste conceptschets tot het laatste uitvoeringsdetail.

architect DE ZICHTEN
locatie DE ZICHTEN

In de buurt

De stad waar u weet wat te doen – Mechelen

Denkt u bij Mechelen alleen aan winkels? Laat u dan verrassen door de verschillende gezichten van deze boeiende stad en groene omgeving.


Ontdek deze regio
Koen Van Aken

Contacteer ons

Wenst u meer informatie?

Ik wil meer informatie