Contacteer ons Zorgeloos verkopen
10 woningen

Malin'eau woningen

100% VERKOCHT
Op een exclusieve locatie in Mechelen, langsheen de Auwegemvaart, wordt het nieuwbouwproject Malin’eau gerealiseerd met stijlvolle appartementen en woningen.

De woningen worden gerealiseerd aan een nieuw aan te leggen, verkeersarme straat. De nabijheid van het water, de groenzone en de speelzone voor kinderen maken dit de ideale plek voor uw thuis! De woningen beschikken elk over 3 à 4 slaapkamers en een fijn stadstuintje. De weldoordachte inplanting van de woningen t.o.v. haar omgeving zorgen voor de perfecte zonoriëntatie en een duidelijke visuele meerwaarde. De zorgvuldig uitgekozen partners en leveranciers zorgen mee voor het verwezenlijken van uw droominterieur. Zo is er voor elk wat wils! Autostaanplaatsen zijn voorzien in de ondergrondse garage en kunnen bij aangekocht worden.

Het woonproject Malin’eau wordt gerealiseerd op een bijzondere ligging in Mechelen, ideaal gelegen tussen Antwerpen en Brussel. De oriëntatie langsheen het water en de mooie binnentuin zorgen ervoor dat u onmiddellijk tot rust komt. De bloeiende en bruisende binnenstad van Mechelen bevindt zich op een boogscheut afstand, zodat het beste van twee werelden wordt gecombineerd.

Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde.

Boek zelf uw afspraak met onze nieuwbouwspecialist via de website!
Lees meer

Fotogalerij

Aannemer

IBO NV werd opgericht in 1978, en is uitgegroeid tot een slagkrachtige en erkende aannemer van klasse D8, actief op vele gebieden, ook in het buitenland.  Tot de realisaties behoren residentiële projecten: stijlvolle appartementen, loften, of woningen voor levensloopbestendig wonen. Ook kantoorgebouwen, hospitalen, industriële complexen, scholen, en sportcentra staan op het palmares.

aannemer MALIN'EAU

Architect

TECRO & KREA is een interprofessioneel architectenpartnerschap opgericht in 1987 door Jacques Poplemon en Jules Croon. Het kantoor is voornamelijk gespecialiseerd in nieuwbouw- en renovatieprojecten in sectoren als industrie, kantoor- en appartementsbouw, hotels en scholen. De klantcontinuïteit voor een aantal grote projecten in binnen- en buitenland is een belangrijke graadmeter voor de tevredenheid over de dienstverlening van TECRO & KREA en de coördinatie bij de uitvoering van bouwprojecten.

architect MALIN'EAU
locatie MALIN'EAU

In de buurt

Wonen in de omgeving van het water

De woningen worden gerealiseerd aan een nieuw aan te leggen, verkeersarme straat. De nabijheid van het water, de groenzone en de speelzone voor kinderen maken dit de ideale plek voor uw thuis. Architectuurbureau Tecro & Krea zorgde voor een modern en architecturaal ontwerp, gekenmerkt door witte gevels en natuurlijke houten materialen. Een architecturale sculpturaliteit wordt bekomen door de afwisseling van twee en drie bouwlagen en talrijke uitsprongen in de gevels. Kortom, een prachtig zicht. De weldoordachte inplanting van de woningen t.o.v. haar omgeving zorgen voor de perfecte zonoriëntatie en een duidelijke visuele meerwaarde.

Koen Van Aken

Contacteer ons

Wenst u meer informatie?

Ik wil meer informatie