Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Oplevering
23 appartementen

Blaresfelde

100% VERKOCHT
Ben je op zoek naar een eigen stek op de as Antwerpen-Brussel in een prachtige groene omgeving? In het rustige Blaasveld bouwt Malines Group een kleinschalig nieuwbouwproject, bestaande uit 23 luxeappartementen met 2 ruime terrassen per appartement, sommige eveneens voorzien van een privé-tuin. Daarnaast is er ook de optie tot het aankopen van een individuele ondergrondse garage.

Het project bestaat uit hedendaagse appartementen met 2 of 3 slaapkamers en oppervlaktes tussen 113 m² en 172 m² die een overvloed aan daglicht binnenlaten. Het hele gebouw is van de fundamenten tot het dak opgetrokken uit hoogwaardige materialen, gebouwd conform de laatste normen: ecologisch verantwoord, duurzaam en energiezuinig.

Blaresfelde situeert zich in een groene en rustige omgeving die vlot bereikbaar is. Er zijn tal van fiets- en wandelmogelijkheden (natuurgebied Het Broek, recreatiedomein Hazewinkel,...) en diverse voorzieningen op wandelafstand (scholen, winkels, horeca,...). Kortom, een slimme investering!
Lees meer

Fotogalerij

staat BLARESFELDE
Oplevering
Nog 0 te koop

Stand der werken

Het project werd opgeleverd tijdens het jaareinde van 2020 en de meeste bewoners hebben reeds hun intrek genomen in hun nieuwe woonst; ook de aanwezige handelszaken hebben hun deuren reeds geopend. Er rest nog één appartement dat momenteel nog in keuze kan afgewerkt worden.

Aannemer

DCA is meer dan een bouw- en wegenbouwbedrijf voor de openbare en private sector. U krijgt immers het vakmanschap en de kennis van zes afdelingen, gebundeld tot één unieke efficiëntie. Want zo werkt de interactieve groepsdynamiek tussen de verschillende divisies: DCA Bouw, DCA Infra, DCA Woonprojecten, DCA Burgerlijke Bouwkunde, DCA Concrete & Steel (prefab-beton en -wapening) en DCA Technics (HVAC en sanitair). En dat maakt onze uitzonderlijke sterkte, kwaliteit en service.

aannemer BLARESFELDE

Architect

Walter Schaerlaken is een gekend architect uit Willebroek en heeft in zijn rijkgevulde carrière reeds diverse groot- en kleinschalige projecten ontworpen in Willebroek en omstreken. Ook de bouwstijl van Blaresfelde wordt getypeerd door zijn unieke en herkenbare stijl.

architect BLARESFELDE
locatie BLARESFELDE

In de buurt

Blaasveld

Blaasveld is een deelgemeente van de gemeente Willebroek, gelegen in de provincie Antwerpen. Tot 1976 was Blaasveld echter een zelfstandige gemeente en werd de gemeente in 1125 voor de eerste maal vermeld als Blaresfelde, waaraan dit nieuwbouwproject zijn naam te danken heeft. De locatie van dit project is een ideale uitvalsbasis, met alle kleinhandelaars binnen handbereik, een vlotte verbinding met Brussel en Antwerpen én met de nabijgelegen natuur- en recreatiedomeinen met tal van fiets- en wandelroutes (natuurgebied Het Broek en recreatiedomein Hazewinkel).

Anne De Prins

Contacteer ons

Wenst u meer informatie?

Ik wil meer informatie