Contacteer ons Zorgeloos verkopen
Ruwbouwwerken lopende!

Musica - commercieel casco

volledig beschikbaar
Unieke kans! Ruim handelspand op een commerciële TOPlocatie in het centrum van Sint-Katelijne-Waver. Het nieuwbouwproject Musica krijgt kortelings vorm in het centrum van Sint Katelijne Waver, meer specifiek in de Lemanstraat, en bestaat uit 4 handelsruimtes op het gelijkvloers, 12 appartementen verdeeld over drie verdiepen, veel parkeergelegenheid ondergronds met fietsenstallingen, alsook een mooi aangelegde tuin, binnenplein en een multifunctioneel zalencomplex. Musica staat synoniem voor de realisatie van een duurzaam woonproject met toonaangevende doch tijdloze architectuur dewelke zorgt voor een waardige aansluiting bij haar omgeving. De handelsruimtes op het gelijkvloers bieden tal van mogelijkheden als winkelpand, kantoor- of praktijkruimte en beschikken over een totale oppervlakte van maar liefst 444m² met aansluitend een mooie buitenruimte. Deze 4 panden kunnen zowel samengevoegd als opgesplitst aangekocht worden, in functie van behoefte. De handelsruimtes hebben elk apart een oppervlakte tussen 96m² en 126m² met aansluitend een terras en/of tuin. De oplevering gebeurt casco zodat u de inrichting en afwerking nog volledig op uw maat kan afstemmen. De gunstige locatie kent heel wat passage door de centrumligging en beschikt over een grote etalage. Uw klanten vinden de nodige parkeergelegenheid gemakkelijk op wandelafstand op het dorpsplein en er is tevens mogelijkheid om in de ondergrondse parking, bereikbaar met auto en fiets via een gemeenschappelijke inrit, additioneel meerdere staanplaatsen, parkeerboxen of extra berging aan te kopen. Laden en lossen kan aan de achterkant van deze residentie. Met andere woorden, een buitenkans. Dankzij een opsplitsing tussen grond- en constructiewaarde, betaalt u registratierechten op het grondaandeel en enkel BTW op de constructiewaarde. De verkoop valt onder de Wet Breyne. Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe project? Plan je afspraak met onze nieuwbouwspecialist via onze website zelf in!
Lees meer

Fotogalerij

Video

staat MUSICA - HANDELSPANDEN
Ruwbouwwerken lopende!
Nog 4 te koop

Stand der werken

De werken zijn heden lopende! De vloerplaat van het gelijkvloers werd zopas gegoten en kortelings zal men dus beginnnen aan de ruwbouwwerken van het gelijkvloers. 

Architect

Mossoux Architecten is een ontwerpbureau voor alle architectuur-, interieurarchitectuur- en totaalprojecten.

Het kantoor werkt aan diverse opdrachten in de private en publieke sector: Particuliere en sociale woningbouw, groepswoningbouw, commerciële en polyvalente ruimten, kantoor- en industriebouw. Dit zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Het architectenbureau werd in 1984 opgericht door architect-stedenbouwkundige Guy Mossoux. De zaakvoerder wordt bijgestaan door een jong team van architecten en interieurarchitecten.

architect MUSICA - HANDELSPANDEN
locatie MUSICA - HANDELSPANDEN

In de buurt

Over wandelen en wonen in Sint-Katelijne-Waver

Sint-Katelijne-Waver is wonen vlak bij Mechelen en al wandelend en fietsend tot rust komen. Leer deze gemeente beter kennen.


Ontdek deze regio
Joëlle Leunen

Contacteer ons

Wenst u een afspraak?

Plan hier uw afspraak