Onze diensten

Service en transparantie

Wij bieden een deskundige én menselijke aanpak. Om u een zorgeloze overdracht te kunnen garanderen werken we enerzijds nauw samen met uw vertrouwde notaris en anderzijds spreken we ook de juiste overheidsdiensten aan voor alle juridische bepalingen. Maar overleg met uzelf is net zo belangrijk, want enkel op die manier kunnen we duidelijke afspraken maken en uw dossier opstellen volgens uw persoonlijke noden en wensen. Goede afspraken beginnen bij ons altijd met een goed gesprek.

Verhuurdossier van A tot Z

Uw eigendom verhuren? Uw investering laten renderen? Bij Malines Group bent u aan het juiste adres. We organiseren de bezoeken en lichten elke kandidaat-huurder door aan de hand van onze inlichtingenfiches. We stellen ook het huurcontract op en regelen de administratie met de juiste instanties. En pas als de brandverzekering en huurwaarborg bevestigd worden, bezorgen we uw huurder de sleutels. Voor de plaatsbeschrijving doen we een beroep op externe experts, maar de registratie verzorgen we zelf. Ons devies? Huurders zijn tijdelijk, maar klantentevredenheid blijft.

Reclame en visibiliteit

Tal van mensen zijn op zoek naar een woning, appartement of bouwgrond. Als gevestigde vastgoedmakelaar beschikken we dan ook op elk moment over een uitgebreid klantenbestand met potentiële kopers of huurders. Onze wervende panelen trekken de aandacht in het straatbeeld en de verzorgde foto’s op websites als immoweb.be, zimmo.be en – uiteraard – malines-group.be doen hetzelfde online. Onze samenwerking met een professionele fotograaf blijkt telkens weer van grote meerwaarde. Om uw eigendom in de markt te zetten, zetten wij alles op alles. 

Gratis waardebepaling

Bij Malines Group kiezen we resoluut voor een resultaatgerichte aanpak. Wist u dat een zorgeloze verkoop begint met een correcte waardebepaling van uw eigendom? Daarom hebben we voor elke regio een ervaren expert die de juiste prijs kan bepalen.   Benieuwd wat uw woning waard is?